Atgal

Dvi dienos - skirtos jaunieniems medikams

2024 04 16

Dvi turiningos ir maloniai darbingos dienos skirtos jaunimui, pasirinkusiam visuomenės sveikatos ir medicinos studijų kryptis. Balandžio 11 d. ligoninės direktorius Raimundas Martinėlis dalydavo Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Visuomenės sveikatos fakulteto darbdavių mugėje, kur bendravo su studentais, o balandžio 12 d.  kartu su Rokiškio rajono ligoninės komanda vyko į (LSMU) rezidentūros dienas. Rokiškio rajono ligoninė yra oficialiai patvirtinta LSMU rezidentūros baze, taigi gydytojai rezidentai gali mokytis ir dirbti su ligoninės gydytojais,  atlikti praktinės dalies mokymus įstaigoje.
Ligoninės kolektyvo misija buvo prisistatyti ir pakviesti gydytojus rinktis Rokiškio rajono ligoninę. Džiaugiamės, kad studentai neaplenkė Rokiškio ligoninės stendo, maloniai bendravo su ligoninės direktoriumi R. Martinėliu bei ligoninės atstove. Studentai domėjosi, kur yra Rokiškis, kokios paslaugos teikiamos ligoninėje, kokių gydytojų ieškoma, kokios darbo ir gyvenimo sąlygos. Taip pat ligoninės stendą aplankė ir sėkmės linkėjo Kauno klinikų generalinis direktorius prof. habil. dr. Renaldas Jurkevičius.
Džiugu, kai tokių renginių metu yra proga susitikti su kolegomis, iš kitų Lietuvos ligoninių, pasidalinti patirtimis, džiaugsmais ir rūpesčiais.