Atgal

Mokinių atvirukai džiugino pacientus šv. Velykų proga

2024 04 03

Šv. Velykos -  tai metas, kai šeimos susirenka kartu, dalijasi šiltomis akimirkomis ir bendrauja prie šventiškai papuošto stalo. Deja, ne visiems lemta šią šventę praleisti su artimaisiais – kai kuriems žmonės dėl ligų šiuo šventiniu laikotarpiu tenka gydytis ligoninėje. Tokiomis akimirkomis šiluma ir dėmesys tampa ypač reikšmingi, todėl kartu su Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos bendruomenės nariais nusprendėme įnešti šventinės nuotaikos į Rokiškio rajono ligoninės pacientų širdis.

Progimnazijos mokiniai sukūrė šūsnį velykinių atvirukų, kurie buvo ne tik gražūs, bet ir kupini nuoširdžių sveikinimų bei palinkėjimų kuo greičiau pasveikti. Atvirukų dalijimo metu ligoninės palatos pildėsi šypsenomis, progimnazijos mokiniai gavo gausybę padėkų, gražių žodžių ir linkėjimų iš ligoninės pacientų lūpų. Tokie projektai ne tik stiprina bendruomeniškumą, bet ir ugdo jaunosios kartos atjautą, meilę, palaikymą ir rūpestį kitais.

Rokiškio Juozo Tūbelio progimnazijos ir Rokiškio rajono ligoninės bendradarbiavimas tampa pavyzdžiu, kaip švietimo įstaigos gali prisidėti prie visuomenės gerovės, o šventės tapti proga, atnešti šviesos į kitų žmonių širdis. Džiaugiamės šia prasminga draugyste ir nekantriai laukiame naujų iniciatyvų, kurios mūsų bendruomenę dar labiau suvienys ir įkvėps daryti daugiau gerų darbų.