Atgal

Privalomojo higienos įgūdžių mokymo programa

2023 05 12

Gegužės 4 d. mokymai "Privalomojo higienos įgūdžių mokymo programa", organizuoti VšĮ Rokiškio rajono ligoninėje, suteikė vertingų žinių  19 įstaigos slaugytojų padėjėjų. Džiaugiamės, kad mokymus baigė sėkmingai ir buvo atestuotos visos darbuotojos. Mokymus vedė Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Rokiškio skyriaus pirmosios pagalbos instruktorė Regina Sketerskienė.

        Mokymai suteikė darbuotojams naujausią informaciją ir įgūdžius, kurie yra esminiai norint užtikrinti higienos reikalavimų laikymąsi ir didinti asmens saugumą. Tai yra labai svarbu siekiant užkirsti kelią infekcijų plitimui, išlaikyti švarią ir saugią aplinką pacientams bei sumažinti riziką sveikatai.

         Didinant darbuotojų sąmoningumą ir žinias apie higienos reikalavimus, mažinama infekcijų atsiradimo tikimybė ir užtikrinama, kad pacientai būtų apsaugoti nuo ligų pernešimo. Dėl to, šie mokymai ne tik suteikė atnaujintas žinias, bet ir padės užtikrinti saugią ir švarią aplinką pacientams, sumažinti infekcijų riziką ir rūpintis asmens saugumu. Tai yra labai svarbus žingsnis siekiant kokybės asmens sveikatos priežiūros ir slaugos procese.